Trainers & instaplessen

Word padeltrainer

Een padeltrainer op de club is een belangrijk onderdeel van de club en kan een succesfactor zijn in het uitrollen van een goede werking.

Opleiding padeltrainers

Motiveer je padelspelers of tennistrainers voor het volgen van een opleiding padeltrainer. Hier komen ze meer te weten over padeltechnieken, specifieke spelsituaties, tactiek en oefenstof.  Schrijf tijdig in, want de plaatsen zijn beperkt! Bekijk hier de toelatingsvoorwaarden, prijs en de opleidingskalender. 

Instappakket nieuwe clubs

We bieden nieuwe padelclubs een promopakket van 2u aan met een padeldocent. Ideaal om de personen die padel gaan trekken binnen de club, een goede basis mee te geven. Zo kunnen zij op hun beurt de sport aanbrengen aan startende spelers. Contacteer clubwerking@tennisvlaanderen.be.

Lessen op de club

Zoals reeds vermeld op de pagina ‘hoe padel activeren' is het bij de opstart van de club belangrijk om gratis initiaties of try-outs te voorzien om geïnteresseerden te laten proeven van de sport. Bij de opstart gaat het om éénmalige, losse initiaties op bepaalde opstartdagen. Op termijn wordt het belangrijk om lessenpakketten aan te bieden. Op verschillende clubs wordt reeds een Start to Padel lessenpakket aangeboden variërend van 3 tot 6 lessen. Op sommige clubs is er ook een aanbod voor lessenreeksen van 10-15 lessen en privé-lessen. Enkele voorbeelden: