TennisDirect

Communique vanwege Tennis Vlaanderen vzw
Tennis Vlaanderen heeft het genoegen te kunnen meedelen dat de firma TennisDirect per 1/01/2017 zijn sponsorcontract verlengt en dit voor een termijn van 3 jaar. TennisDirect, een online webshop voor tennisartikelen, blijft aldus technisch sponsor én officiële leverancier van terrein- en trainingsmateriaal.
De focus van TennisDirect en Tennis Vlaanderen ligt op de online promotie van de webshop Tennisdirect.be. Elke bezoeker komt via onze website rechtstreeks op de online tennisshop van TennisDirect terecht. Op regelmatige basis worden via deze en andere kanalen ook voordeelacties aangeboden aan de clubs en -leden.
Tennis Vlaanderen is uiteraard verheugd dat het contract met TennisDirect werd verlengd. Diverse acties zullen daardoor blijvend worden ondersteund en versterkt met terrein- en trainingsmateriaal van TennisDirect.

Online webshop partner: Tennisdirect.be
Wij zijn zeer verheugd u te melden dat wij voor de komende drie jaar het sponsorcontract met Tennis Vlaanderen hebben verlengd. Tennisdirect.be is de grootste online tenniswinkel in Benelux met een enorm aanbod aan tenniskleding, tennisschoenen, tennisrackets & accessoires van alle bekende tennismerken waaronder Nike, adidas, Babolat, Wilson en Head.
Waarmee onderscheidt TennisDirect zich van andere tenniswinkels?

  • Vakbekwame klantenservice. Allen zelf actief tennissers!
  • Gratis retourservice
  • Snelle leveringen. Is het artikel op voorraad en bestelt u het voor 21u00, dan heeft u het de volgende dag in huis.
  • Veilige manier van online betalen.
  • In alle vertrouwen online kopen. Lid van BE Commerce
  • Neem alvast een kijkje bij www.tennisdirect.be.
  • Neem gerust contact op met de klantenservice via 03/663.14.54 of info@tennisdirect.be

De komende maanden mogen de leden van de Tennis Vlaanderen veel leuke acties blijven verwachten. Neem alvast eens een kijkje bij TennisDirect.be en mochten er vragen of opmerkingen zijn, neem dan gerust contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag verder.

TennisDirect is de ideale partner voor de clubspeler, Tennis Vlaanderen en tennistrainer.