ClubApp

In 2017 zijn we met veel enthousiasme gestart met de ontwikkeling van de Tennis Vlaanderen ClubApp. We waren dan ook heel blij toen we begin februari het goede nieuws konden melden dat de ClubApp beschikbaar is in de app store. Zoals je wellicht al gemerkt hebt biedt de huidige app niet wat we vooraf vooropgesteld hadden en zijn er nog steeds een aantal belangrijke bugs.

Intussen is duidelijk dat de huidige leverancier de ClubApp niet tot een oplossing zal komen voor de gekende problemen. Tennis Vlaanderen heeft daarom beslist de app op 21 mei volledig af te voeren. Vanaf die datum zal je de app niet langer kunnen gebruiken om je terrein te reserveren en op de hoogte te blijven van clubnieuws. Je kan uiteraard wel nog steeds terecht op onze website www.tennisvlaanderen.be en de andere nieuwskanalen van je club (website, social media, nieuwsbrief, ¿).

Het spijt ons dat we jou en andere leden moeten teleurstellen en bieden dan ook onze oprechte excuses aan. We stellen nu alles in het werk om snel een nieuwe app te ontwikkelen die je de kwaliteit biedt die je van Tennis Vlaanderen gewend bent en die je verdient. Wij zijn hiervoor met een aantal firma's in gesprek, begin juni zal beslist worden welke firma de nieuwe app zal ontwikkelen en zullen we meer zicht hebben op de opleveringsdatum en de features. Het spreekt voor zich dat we dit nieuwe project zeer intensief opvolgen en alles in het werk stellen om een degelijke app op te leveren die futureproof is. Ook deze zal gratis aangeboden worden aan de clubs en leden.

Heb je hieromtrent nog vragen , dan kan je ons contacteren via clubapp@tennisvlaanderen.be.

Wij hopen dat dit jou niet zal tegenhouden om er een heel mooie tenniszomer van te maken.