Telenet Play Sports

Tennis Vlaanderen sluit partnership met Play Sports van Telenet

Game, set, match!

Naast onze vele Belgische topspelers, zorgen Tennis Vlaanderen en Telenet Play Sports voor extra impact op de tennis- en padelwereld, want zij slaan vanaf nu de handen in elkaar voor een nieuw partnership!

Tennis/padel en Telenet zijn een ‘match made in heaven', daar zijn we van overtuigd. Tennis wordt immers door de Telenet klanten enorm gesmaakt als top 5 van de meest bekeken sporten op Telenet. Ook de interesse voor de snelst groeiende sport ter wereld, padel, groeit heel erg en daar speelt Play Sports graag op in. Play Sports en Tennis Vlaanderen delen allebei de liefde voor tennis en padel!  

Tennis Vlaanderen en Play Sports kijken enorm uit naar de nieuwe samenwerking:

Stefaan Kestens, verantwoordelijke voor Play Sports: "Bij Play Sports zetten we al lang in op tennis en sinds vorig jaar voegden we ook padel toe aan ons aanbod. We willen onze kijkers een divers sportaanbod bieden en tonen daarbij zowel gekende als kleinere sporten. Tennis zit in de top vijf van onze meest bekeken sporten en we zijn dan ook blij dat we door ons partnership met Tennis Vlaanderen de visibiliteit rond ons Play Sports aanbod nog meer kunnen uitbreiden."

Gijs Kooken, CEO Tennis Vlaanderen: "Via Play Sports krijgt Vlaanderen een wekelijkse portie tennis en padel van het hoogste niveau voorgeschoteld. Als tennis -en padel federatie zijn we vanzelfsprekend heel tevreden dat Telenet de schouders onder de verdere groei van beide sporten zet, terwijl wij als federatie het aanbod van Play Sports met veel enthousiasme aan onze leden tonen. Via ledenkortingen en acties brengt Telenet de tennis-en padelfan dichter bij ‘the real deal', iets dat hopelijk de kijker zal inspireren om zelf een terrein te reserveren en ook actief te genieten van deze twee lifetime sporten."

De komende dagen en weken kunnen tennis- en padelfans alvast terecht bij Play Sports voor de volgende tornooien, met onder andere de World Padel Tour in Brussel met de beste padelspelers- en speelsters ter wereld! De finales worden live uitgezonden op Play Sports 1.

  • World Padel Tour Brussel (8/5)
  • ATP Madrid (1-8/5), deze week elke dag live op Play Sports
  • WTA Madrid (28/4-7/5)
  • ATP Rome (8-15/5)
  • WTA Rome (9-15/5)
  • World Padel Tour Kopenhagen (22/5)

Meer weten over Play Sports van Telenet? Surf naar hun website.