Structuur

Topsportstatuut schooljaar '18-'19

Wie in aanmerking wil komen voor een topsportstatuut voor het schooljaar 18-19 dient deel te nemen aan de identificatiedag. Download hier het aanvraagformulier van de betrokken leeftijdscategorie (of ook in de infotheek op deze pagina):

Voor spelers van 2007 en jonger dient er geen aanvraag ingediend te worden; wanneer ze tijdens het scouting-project of via het KDT positief zijn geëvalueerd, worden zij door Tennis Vlaanderen uitgenodigd.

Voor de identificatiedagen van mei 2018 dient de aanvraag te gebeuren voor 30/04/2018 (topsportcentrum@tennisvlaanderen.be).

Het aanvraagformulier voor de identificatiedag van Juli 2018 dient uiterlijk 09/07/2018 te worden toegestuurd.

Heel snel na de identificatiedag zullen de ouders en trainers op de hoogte gebracht worden van de testresultaten. Ten laatste op 4 juni moeten de ouders aan Tennis Vlaanderen laten weten of ze hun zoon/dochter willen laten instappen in één van de projecten van Tennis Vlaanderen (KDT, Tennis & Studie,...) of voor een privaat project kiezen.  Samen met deze beslissing dienen de ouders, tevens voor 4 juni, een dossier in te dienen met volgende informatie: jaarplanning schooljaar 18-19, weekplanning tennis en conditie, begeleidingsteam van de atleet (verantwoordelijke trainer - U12 minimum Trainer B en +12 Trainer A, conditietrainer, sportarts, kinesist,...), laatste profiel uitgeschreven door de trainer. Dit dossier dient uiteraard samengesteld te worden door de persoonlijke trainer (voor spelers die reeds in Tennis & Studie zitten, stelt de verantwoordelijke trainer van het centrum het dossier samen).

Data identificatiedagen schooljaar 2018-2019

Deze data worden nog bevestigd.