Win Tennis

Up for a challenge?

Gaan spelers van je club graag de uitdaging aan? Dan kunnen ze hun kans wagen in onze WIN-formats! Ideaal om hun skills te verbeteren of spelervaring op te doen. Bereid hen voor op een spannende wedstrijd tegen een speler van hun niveau!

Ethias Tennis Tour Junior

De Ethias Tennis Tour Junior is de vroegere Ethias Tour.  Dit is het grootste individuele jeugdcompetitiecircuit voor spelers tot 15 jaar én voor ieders niveau dankzij het grote aanbod aan reeksen. Een tornooi duurt 1 of 2 weken. Zijn jullie jeugdspelers er klaar voor? Ben jij er klaar voor?

Tennis Interclub Junior

Interclub: waar tennis een teamsport is. Starter of gevorderde? Plezier gegarandeerd in de Tennis Interclub Junior! De jeugdspelers (tot 17 jaar) spelen twee enkelwedstrijden en één dubbelwedstrijd per ontmoeting op hun niveau. Het is de ideale manier om je jeugdspelers een eerste leuke competitie-ervaring te geven.

Tennis Interclub volwassenen

Voor veel tennisspelers is deze teamcompetitie de mooiste tijd van het jaar. En terecht! Samen met je team voor een halve of hele dag eropuit trekken en andere clubs challengen. De kers op de taart? Samen gezellig naklinken aan het einde van de dag! Ja, winnen is leuk, maar deelnemen is bij interclub zeker zo fijn.  Wist je dat je naast de gekende voorjaarsinterclub ook ploegen kan inschrijven voor de recreatieve najaarsinterclub?

Tennis Tour

In de Tennis Tour, het vroegere Criterium, geef je recreanten en toppers, enkel- en dubbelspelers, jong en oud, de kans om zich te meten met een tegenstander. Het is niet alleen een leuke uitdaging voor spelers, maar zorgt ook voor een gezellige drukte op en rond de club.