We serve you... tennis

START, dit aanbod is er voor iedereen die zijn eerste stappen zet op het tennisplein en wil kennismaken met de mooiste sport ter wereld. Jong en oud: iedereen is welkom!
PLAY? Da's plezier voor iedereen. Van een terrein reserveren met vrienden of familie, tot tennisplezier voor kinderen tijdens de Sunweb Fundays: hier staat plezier voorop!
Ga jij graag de uitdaging aan? Dan kan je je kans wagen in onze WIN-formats. Ideaal om je skills te verbeteren of spelervaring op te doen. Bereid je al maar voor op een spannende wedstrijd tegen een speler van jouw niveau!

We serve you... padel

Padel is een relatief nieuwe sport, maar is in no-time ontzettend populair geworden. Voor iedereen die zin heeft in fun, rally, uitdaging, energie, een sociale format, ... Welkom op het padelterrein! Ontdek het START-aanbod:
Ik padel, jij padelt, wij padellen. Het racketspel is de snelst groeiende sport ter wereld, en ook in ons land is de liefdesbaby van tennis en squash bijzonder populair. Het is de perfecte activiteit om je uit te leven met familie en vrienden! Ons terreinreservatiesysteem, mijnterrein.be, is toegankelijk voor zowel clubleden als niet-leden die eens willen proeven van padel, zonder meteen een lidmaatschap af te sluiten. Let's PLAY!
Voor zij die houden van winnen. Zij die hun skills graag verbeteren en spelervaring willen opdoen. Met reeksen voor elk niveau kan iedereen de uitdaging aangaan. Ontdek de WIN-formats: