Rent a Car/Enterprise

Rent A Car / Enterprise gaat partnership aan met Tennis Vlaanderen.

Tongeren, 30/03/2015 – Rent A Car / Enterprise Rent-A-Car wordt vanaf 1 april 2015 structurele sponsor van de tennis federatie Tennis Vlaanderen en dit voor een periode van 2 jaren. Rent A Car / Enterprise Rent-A-Car draagt het tennis een warm hart toe en zal ook titelsponsor zijn van de interclub competitie. Deze tennis competitie wordt wekelijks gespeeld in meer dan 430 clubs, er zijn meer als 35 000 actieve spelers die in 7 700 ploegen strijden om de winst.

Als korte termijn autoverhuurbedrijf en als gespecialiseerde verlener van vervangende mobiliteit bij ongeval of pech dien je je steeds zeer flexibel op te stellen en zijn snelheid en dynamisme dé sleutelwoorden bij uitstek. Voor de tennis, een van de mooiste sporten te wereld, is dit niet anders. In dit kader zal Rent A Car / Enterprise de mobiliteit van de coaches en de spelers optimaal verzorgen zodat zij zich voor de volle 100 % kunnen focussen op de match!

Hebben de teams even een ander type voertuig nodig? Of gaan ze naar het buitenland? Of hebben ze kortstondig meer wagens nodig? Dan is Rent A Car / Enterprise de ideale partner om in deze flexibiliteit te voorzien.

Over Rent A Car / Enterprise Rent-A-Car

General Lease NV exploiteert de merken Rent A Car en Enterprise Rent-A-Car in België.

Rent A Car, marktleider in de Belgische vervangwagenmarkt en tevens een hoofdrolspeler in de nationale verhuursector, opereert een vloot van meer dan 2000 wagens over 40 verhuurkantoren in het land. Het Rent A Car team zet zich iedere dag in om haar klanten tevreden te stellen met een persoonlijke en gepassioneerde aanpak. Hierbij worden waarden zoals vertrouwen, lange termijn relaties, dialoog met de klant en de beste kwaliteit erg hoog in het vaandel gedragen.

Enterprise Rent-A-Car maakt deel uit van Enterprise Holdings, de grootste autoverhuurder van de wereld. Enterprise Holdings exploiteert met de merken Enterprise Rent-A-Car, National Car Rental en Alamo Rent A Car  een wereldwijd netwerk van meer dan 8 600 verhuurkantoren in zowel stedelijk gebied als internationale luchthavens en dit in meer dan 70 landen. Bovendien bieden Enterprise Holdings en haar tak Enterprise Fleet Management samen een totaaloplossing in mobiliteit, bestaande uit een uitgebreide waaier aan verhuurdiensten, deelauto's, verhuur van bestel- en vrachtwagens, vlootbeheer diensten en particuliere auto verkoop. Samen, voor het jaar 2014, hebben deze bedrijven een omzet gerealiseerd van 17,8 miljard dollar, 83 000 werknemers te werk gesteld en 1,5 miljoen wagens geëxploiteerd over heel de wereld.

www.rentacar.be

Voor meer informatie, contacteer:

Christophe Boden, Rent A Car / Enterprise
christophe.boden@rentacar.be
+32479426042