Zes Antwerpse teams naar eindronde

Zes Antwerpse teams naar eindronde

Afgelopen weekend eindigde de poulefase in de nationale interclubcompetitie. Van de vijftien Antwerpse teams gaan er einde augustus zes naar de eindronde.
Forest Hills staat bij de laatste vier in de topreeks van de dames. In halve finale wacht een thuisduel tegen Diest. In de derde afdeling gaan Gym en Zevenbergen verder. In achtste finale maakt Gym de verplaatsing naar Argayon, Zevenbergen speelt in eigen huis tegen Tennisdel Genk.
Geen eindrondetennis voor de Antwerpse teams in de hoogste herenafdelingen. In de laagste reeks, vierde nationale, stoten drie van de vijf Antwerpse ploegen door. Gym en Kromveld beginnen in zestiende finale in eigen huis: Gym tegen het Brabantse Wimbledon en Kromveld tegen De Koddaert. Het foutloze Zevenbergen C is in de eerste ronde vrij en ontvangt in achtste finale Panorama.
Twee Antwerpse teams spelen volgend seizoen aan afdeling lager. Voor Bornem was de concurrentie veel te sterk in de tweede afdeling van de dames en ook het Turnhoutse Den Bremt kon bij de heren slechts één seizoen genieten van de derde afdeling.

Werner Thys - 0497/42.69.77 - thys.werner@belgacom.net