Wibo Van Poeck beste op de Masters

Wibo Van Poeck beste op de Masters

Topspin Zele was ook dit keer het trefpunt voor de eindronde van het criterium waarvoor dit jaar minder tornooien werden georganiseerd door de coronamaatregelen. De echte fanaten vonden evenwel nog voldoende spelgelegenheid en waren paraat om ook nog de finales te betwisten al waren niet altijd de topvier aanwezig.

In de heren II-reeks waren ze dat wel en het werden allemaal felbetwiste partijen. Nathan Weyne versloeg in halve finale Arno Van Den Hende met 7/5 en 6/4. In de andere halve finale verraste de jonge Nicola Bottelberghs de ervaren Wibo Van Poeck in de eerste set die hij met 6/2 won. In de daaropvolgende sets zette Van Poeck de puntjes op de i. Ook in de finale had hij drie sets nodig om te winnen. Het werd 1/6, 6/4 en 6/1.

In  heren III was er heel wat jong talent te zien. Jens Van Vlierberghe tegen Benoit Torck en Seba Huyghe tegen Jonathan De Smet wonnen hun halve finale in een driesetter en in finale was Seba Huyghe van TC De Krijte de beste met 6/4 en 6/0.

Pieter Van Damme ( Sint-Kristoffel Pollare) won heren IV van David De Keukelaere met 7/6 en 6/3.

Spannende driesetters ook in halve finale van heren V  met Ruben Ritserveldt en Aaron De Bolle als winnaars. In finale toonde Ritserveldt ( TC Lierde) zich de sterkste met 6/3 en 7/5. Ralp Timmermans ( De Pinte) won de finale van heren VI van Benoit Costermans met 6/2 en 6/2.

In de ouderdomsreeksen werden maar vier finales gespeeld. Philippe Ingels haalde het van Frank Jeunniaux in 35/4 en Thomas Gyselbrecht won van Bart Uyttersprot i drie sets in 35/5.

In 45/3 was Kris Coppieters de beste en in 45/4 Paul Van Heule.

Ulrich Herremans - 054/33.93.74 - ulrich.herremans@telenet.be