Wezelse tennisclub ondergaat facelift

Wezelse tennisclub ondergaat facelift

Volgend weekend is het feest bij tennisclub KWTC Wezel want dan wordt het volledig vernieuwde clubhuis officieel in gebruik genomen.
De afgelopen maanden onderging de club een grondige facelift. Niet alleen het clubhuis maar ook de terreinen en de omgeving kregen een grondige opknapbeurt. Geen overbodige luxe want de lokalen van TC Wezel dateren uit het midden van de vorige eeuw. Na het tornooi in augustus werd begonnen met de renovatie van het dak.
De club beschikt nu over een veel ruimer zonneterras, een vernieuwde keuken, een zaaltje met loungebar en een opgeknapt cafetaria met veel glaspartijen. De typische tribune met trappen werd wel behouden. Twee tennisterreinen kregen ook een nieuwe locatie omdat de oude terreinen in het bos verkocht werden als bouwgrond. Het eetcafé "Brik Pilée" kreeg een toepasselijke naam. De club mikt niet meer uitsluitend op tennissers maar ook op andere sportievelingen met haar petanqueclub en haar oplaadpunt voor fietsers. Op zaterdag 5 april is er de officiële opening.

Johan Mulders - 0479/58.94.15 - muldersjohan@gmail.com