Voorzitter Petereyns blij met groeiend succes TC Lovendegem

Voorzitter Petereyns blij met groeiend succes TC Lovendegem

Met zijn vier gemeentelijke buitenterreinen is TC Lovendegem alvast niet de grootste club van het Meetjesland, maar voorzitter Jacques Petereyns is alvast tevreden met de groei van de club en ook vooral het succes van het jaarlijks dubbeltoernooi.
"Dit jaar mochten we niet minder dan 170 duo's begroeten op onze vierde editie. Elk jaar zien we een stijging van het aantal inschrijvingen. Een bewijs dat de mensen tevreden zijn over onze organisatie. Enkele van onze leden konden ook een finale winnen. Chris Moortgat en Annemie Bogaert wonnen bij dubbel dames 2, Frank Burssens en Yves Peeters haalden het in dubbel heren 2 en Kristof De Vijlder won met Mathias Pijcke bij mannen 4.
Veronique De Coster en Marinken Van De Velde verloren hun finale in dames 3 en Veerle Van Waeleghem haalde met Bart Van De Weghe van TC Evergem ook finale in dubbel gemengd.
Onze club bloeit ook : van 326 leden vorig jaar gingen we naar 394 dit seizoen. We schreven 16 interclubploegen in waarvan er een drietal door gingen. Zowat 200 jeugdspelertjes krijgen de kans  om zich te vervolmaken.  We werken samen met tennisschool Attak en dat moet vruchten afleveren in de toekomst.
Spijtig genoeg beschikken we niet over een tennishal, maar af en toe kunnen we gebruik maken van de sporthal van de gemeente."

Ulrich Herremans - 054/33.93.74 - ulrich.herremans@pandora.be