Voor het eerst Belgian Circuit op Witte Duivels

Voor het eerst Belgian Circuit op Witte Duivels

Referee Tim Van den Broucke en assistenten Jill Morren en Annick Boehme (zie foto) organiseren op TC Witte Duivels voor het eerst een reeks om het Belgian Circuit. Gekoppeld aan het dubbeltoernooi kunnen de heren in Brasschaat punten sprokkelen om het sterrencircuit. "En we begonnen meteen met een toernooi met twee sterren: als we het doen willen we het goed doen", lacht Van den Broucke.
"Vorig jaar verzorgden enkele A- en B-15/4-spelers een demonstratiewedstrijd en dat werd door onze leden wel gesmaakt. Vandaar groeide het idee om in het Belgian Circuit te stappen. Een geslaagde zet, want met 31 spelers is de reeks flink bezet en met Stefan Wauters en Bart Govaerts presenteren we toch twee A-spelers met naam. De reacties zijn alvast zeer positief."
Het wordt geen eenmalig optreden van de betere Belgische spelers in Brasschaat. Witte Duivels wil op het Belgian Circuit een blijver worden.
"Ja, ook volgend jaar willen we deze reeks organiseren en misschien komen dan ook de dames aan bod. We hebben de smaak in ieder geval flink te pakken."

Werner Thys - 0497/42.69.77 - thys.werner@belgacom.net