Vol huis voor Dubbeldagen van Brasschaat

Vol huis voor Dubbeldagen van Brasschaat

"Gezellige drukte op én naast het veld"
Het traditionele dubbeltornooi van Rua in het park van Brasschaat is - het slechte weer niet meegerekend - weer een absolute knaller. "Op zaterdag moesten we reeds de inschrijvingen stopzetten: volzet"", zegt wedstrijdleider Jean-Paul Wouters. "Jammer dat het weer niet op de afspraak is. Zo'n stortbuien als maandag maakten we nog niet veel mee. Gelukkig kunnen we terecht op de indoorcourts van Snauwaert en Cepa."
In de hoogste dubbelreeks, heren tot 160 punten, is A-speler Dennis Mertens aan de zijde van Yannick Pannier van de partij. Uit eigen huis zijn het Filip Bogaerts en Paul Van Ussel die op zoek gaan naar de Rua-titel. Voor het duo begon het tornooi alvast goed met een 7-5, 6-4 overwinning tegen Roel Van Gestel en Rudi Vlaminckx.
Ook wat omkadering betreft weten ze op Rua van aanpakken. Op woensdag stond een zeer gesmaakte Eat & Greet @ Rua op de affiche, vrijdag is het naar aloude gewoonte Ribbekes Avond.
"Tussen de gezellige drukte van het tornooi door, willen we de leden en hun kennissen laten genieten van enkele lekkernijen", zegt Wouters. "Dankzij Cis Goetschalckx van Maison Parfait was de Eat & Greet weer een schot in de roos."
Naast het tornooigeweld moet Rua ook nog rekening houden met enkele interclubontmoetingen die tijdens het weekend op het programma staan. Jaar na jaar doen de teams van de club uit Brasschaat het uitstekend en dat is deze keer niet anders. Uitschieter zijn de damesploegen in de reeks 35/3. Zondag staat de A- en de B-ploeg in de kwartfinale van de Antwerpse eindronde immers tegenover elkaar. Een mooie surplus op een drukke finaledag.

Op de foto: Jan D'Hondt, Jean-Paul Wouters en Steven Johnson

Werner Thys - 0497/42.69.77 - thys.werner@belgacom.net