Vlaamse indoorkampioenschappen in Ham

Vlaamse indoorkampioenschappen in Ham

Het voorbije weekend zijn op de banen van TC Ham de Vlaamse indoorkampioenschappen van start gegaan. In de prekwalificaties konden reeds enkele puike Antwerpse prestaties genoteerd worden. Zo stuntte Helena Verbeeck (B+2/6, Hove) met 5-7, 6-3, 6-3 tegen Elke Vromans (B-15/2) en ging Jonathan Mertens (B+4/6, Forest Hills) met 4-6, 6-1, 6-3 over Kristof De Cock (B-2/6). Vincent Sterkens (Gym), Kenny Herscovici (Ter Eiken) en Ben Wijns (Essense) werkten zich uit de prekwalificaties.
Vanaf zaterdag 16 januari gaat het in Ham in één rechte lijn richting finales op 24 januari. Zevenbergen-spelers Bram Coene en Bart Govaerts starten als tweede en derde reekshoofd en kunnen mikken op de Vlaamse titel. Ook Dax Viroux (Brabo) heeft rechtstreeks een plek op de hoofdtabel.
Bij de vrouwen is het Charlotte Swaans (ISC, Oud-Turnhout) die de Antwerpse meubelen moet redden op de hoofdtabel. Heiveld-speelster Vicky Van de Peer (foto) en Caroline Van de Wijgaart (Forest Hills) passeren langs de kwalificaties.

Werner Thys - 0497/42.69.77 - thys.werner@belgacom.net