Vier keer winst voor Oost-Vlaamse jongens op intergewestelijke clubkampioenschappen

Vier keer winst voor Oost-Vlaamse jongens op intergewestelijke clubkampioenschappen

Op de intergewestelijke clubkampioenschappen op de terreinen van TC Beckhand hebben de Oost-Vlaamse clubs verschillende titels weggekaapt bij de jongens.
TC MERELBEKE maakte er bij de jongens 13/2 een uiterst spannende bedoening van tegen het West-Vlaamse TC Houtland. Sebastien Cauhape won in een zware driesetter van Maarten Van De Vijver. Bram Van Quickelberghe verloor tegen Arthur Snoeckx. In het dubbel wisten Mateo Torres en Nicola Bottelbergs via een supertiebreak de titel binnen te halen.
TC ZOMEGEM met Luka Verhille en Jonas Van Der Heyden won de titel in 11/3 tegen het Brabantse Panorama met 2/0.
Voor TC NOBEL Aalter was er een overwinning weggelegd in 13/3. Maurice Schoenmackers, Remi Heldenbergh en Arne Persyn haalden het met 2/1 van het Limburgse tennisclub Peer.
In de finale bij jongens 13/4 was De KRIJTE aan de winst tegen TC Houtland. Seba Huyghe en Tobias De Wispelaere mochten de trofee in de lucht steken.
Finalisten waren TC Madison ( Gustav Gunst en Rune Van Schuerbeek) bij jongens 11/2en Racso dat met een gemengd team ( Valentine Coussens en Leonard Demeestere) de slotmatch haalde tegen Tennisdel Genk.