Vernieuwingen bij TC Borgerweert

Vernieuwingen bij TC Borgerweert

Vanaf 14 juni start op TC Borgerweert het vijfde X-treem dubbeltoernooi dat dit jaar volledig in het teken van het WK voetbal staat.
Sinds begin vorig jaar investeerde de club op de Antwerpse Linkeroever al duchtig en er wachten de komende twee jaar nog vernieuwingen.
"Met de participatie van de leden namen we begin 2013 met de VZW de club over en sindsdien zaten we niet stil", zegt voorzitter Sascha Van Itterbeeck. "Er werd een nieuwe indoorvloer gelegd, schilderwerken uitgevoerd, de verlichting in het cafetaria werd vervangen door LED-verlichting en op het cafetaria kwam een nieuw dak."
"En er staat nog een en ander op stapel. In augustus worden de nieuwe verwarmingsketels geplaatst en als alle puzzelstukken in elkaar vallen dan hopen we begin 2015 drie van onze outdoorterreinen te vernieuwen mét omheining, toegangspad en verlichting."
"We zijn eveneens een van de eerste tennisclubs die het label 'hartveilige sportclub' van het Rode Kruis kan voorleggen. Daarvoor plaatsten we een defribillator en volgden de mensen van de uitbating, de bestuursleden en de leden een opleiding reanimatie en leerden ze de defribillator te gebruiken."
Borgerweert heeft sinds de start van het zomerseizoen tevens een nieuwe tennisschool onder leiding van Alain Spillemaekers en Alain Bakkovens.

Werner Thys - 0497/42.69.77 - thys.werner@belgacom.net