Verlicht beachtennis op De Klinkaert

Verlicht beachtennis op De Klinkaert

TC De Klinkaert in Reet pakt dit seizoen uit met drie beachtennisterreinen, waarvan er twee met led verlichting voorzien zijn. "Twee velden met led verlichting: naar mijn weten is dat een unicum in België", zegt Bart Feyt van De Klinkaert. "Dit geeft onze leden de mogelijkheid om deze fel groeiende sport tot in de latere uurtjes uit te oefenen. Bij lidmaatschap - 40¿ voor een gans seizoen of 25¿ indien men reeds lid is van een andere tennisclub - kan men alle dagen komen 'beachen' van 's ochtends tot 's avonds 24 uur."
Op woensdagavond, telkens vanaf 20 uur, organiseert De Klinkaert voor de leden een beachtennis lotto-avond. "Via een 'geleide' trekking worden er volgens niveau - beginners, recreanten en gevorderden - verschillende teams gevormd", aldus Feyt. "Na elke match worden er nieuwe teams gekozen, zodat iedereen tegen verschillende mensen kan spelen."
Het belooft in ieder geval een drukke zomer te worden voor beachtennis@Klinkaert. Op zondag 8 mei is er de officiële opening van de beachtennisvelden met vanaf 14 uur een tornooi waaraan iedereen kan deelnemen. Op 20 en 21 augustus vindt er in Reet een ITF-beachtennistornooi van vierde categorie plaats en een weekend later - op 27 en 28 augustus - staat het Flanders Beachtennistornooi op de affiche.


Werner Thys - 0497/42.69.77 - thys.werner@belgacom.net