Veel ex-tennistoppers op Padel 1000 op Park Ronse

Veel ex-tennistoppers op Padel 1000 op Park Ronse

Clubleider Bert Selhorst van Park Ronse organiseerde vorige week niet alleen een stertornooi in het kader van het Belgian Circuit maar nodigde ook de betere padelspelers uit voor een P 1000 tornooi. De respons was goed en vele ex-tennissers en tennissers zijn blijkbaar gewonnen voor de snelst groeiende sport. Mannen als Jan Van Kwikkelberghe, Ief Nollet, Corneel Sanders, Bram Coene, Dennis Mertens, Clement Debaveye en zelfs Dick Norman aan de zijde van Jos Geerinck meldden zich aan voor het tornooi dat op heel wat belangstelling kon rekenen.
In de halve finales versloeg het Waalse duo van Embourg, Jerome Peeters en Guillaume Crasson het duo Andy De Bruijne  - Jan Van Kwikkelberghe met 6/4 en 6/4. Aan de andere kant bleken Dennis Mertens en Alain Sassen de beteren van Bram Coene en Roel Van Gestel met 6/3 en 7/6.
In een uiterst spannende en genietbare  finale ging de zege naar Peeters-Crasson met 7/5 en 7/6. Beiden hebben een P 1000 klassement in padel maar komen met respectievelijk 105 en 95 punten ook nog sterk voor de dag in het tennis dat ze niet volledig willen verwaarlozen.