Veel bedrijvigheid op TC ¿t Sas

Veel bedrijvigheid op TC ¿t Sas

Op de banen van TC 't Sas gaat het jaarlijkse Ethias Tour (met op 25 mei het KidsTennis-tornooi) en dubbeltornooi van start. De club uit Lier telde vorig seizoen 950 leden en heeft het ganse jaar een stevig gevulde agenda.
"Van bij de aanvang van KidsTennis en Start to Tennis spelen wij een belangrijke rol in beide projecten van Tennis Vlaanderen", zegt KidsTennisverantwoordelijke Ludo Nollet. "De kwaliteitslabels `Jeugdvriendelijke Tennisclub met erkende tennisschool' bewijzen dat we dankzij ons ervaren team al lang stabiel zijn in onze werking."
"Op ons Paastenniskamp begin april mochten we 36 deelnemers tussen 3 en 16 jaar verwelkomen", vervolgt Nollet. "Begin mei stond onze gratis familie-BBQ op de agenda met ruim vierhonderd deelnemers en tegelijk gingen op vrijdag onze clubdagen van start. Het doel is om mensen samen te brengen en nieuwe leden te begeleiden in de club."
"Verder organiseren we de Edcup, een recreatief kampioenschap in verschillende reeksen, met een geweldige eindronde in september. En nog in september ontvangen we de studerende tennistop voor het VSSF (Vlaamse Studenten Sportfederatie) kampioenschap."

Werner Thys - 0497/42.69.77 - thys.werner@belgacom.net