Van Kim Clijsters tot Yanina Wickmayer, Kirsten Flipkens en Ruben Bemelmans.

Van Kim Clijsters tot Yanina Wickmayer, Kirsten Flipkens en Ruben Bemelmans.

Heel wat mooi volk op de spelerslijst voor de interclub bij verschillende Limburgse clubs. Zo staat Kim Clijsters op één bij haar eigen club De Boneput. Diest kan eventueel een beroep doen op Kirsten Flipkens en Tessenderlo rekent op Yanina Wickmayer. Bij de mannen is Ruben Bemelmans bij Excelsior Hasselt weer van de partij. Maxime Braeckman heeft gekozen voor De Boneput en Stijn Meulemans voor Diest.  Of ze ook in actie komen is altijd de vraag.
Vooral bij de dames is Limburg sterk aanwezig. GT Tessenderlo is het best vertegenwoordigd bij de dames met een ploeg in de drie nationale afdelingen. In de hoogste afdeling bij de dames zijn er twee poules. Tessenderlo is ingedeeld bij Maaseik en in de andere poule zit Diest. In tweede afdeling staan er twee derby's op het programma. Lommelse en De Boneput ontmoeten elkaar in poule A en Tessenderlo speelt tegen Diest in poule B. Heel wat ploegen in derde afdeling met Neerpeltse, Excelsior Hasselt, Tennisdel Genk, Maaseik, Tessenderlo, Wimbledon, De Boneput B en C.
Bij heren treden Lommelse en Diest aan in eerste nationale. In tweede nationale zit geen enkele Limburgse ploeg. In derde afdeling speelt Tennisdel Genk in poule A en Maaseik en Excelsior Hasselt komen elkaar tegen in poule B. In vierde nationale tenslotte spelen Tessenderlo, Wimbledon, Heusden, Lommelse, Diest, De Boneput, Sporta Herk De Stad en Excelsior Hasselt.

Johan Mulders - 0479/58.94.15 - muldersjohan@gmail.com