Topweek voor Jeroen Vanneste - Roeselarenaar behaald in ITF DAMME ($15,000) titel in enkel -en dubbelspel

Topweek voor Jeroen Vanneste - Roeselarenaar behaald in ITF DAMME ($15,000) titel in enkel -en dubbelspel

Al sinds enige weken is het Roeselaars tennistalent Jeroen Vanneste sterk op dreef , na dubbeltitels in het ITF tornooi van Brussel , Lambermont en een knappe halve finale in het ITF tornooi van Koksijde was hij deze week actief in het ITF enkel -en dubbeltornooi van Damme.
En of het een succes werd Vanneste won er afgelopen vrijdag de vierde dubbeltitel van het seizoen aan de zijde van Jonas Merckx door overtuigend te winnen in de finale van het Mexicaans/ Belgisch duo Eduardo Peralta ¿ Tello / Benjamin Dhoe.
Maar het huzarenstukje kwam er in het enkelspel na achtereenvolgens overwinningen tegen Perret ( SUI/ATP 987),Barbosa (BEL/ATP540),Noguchi (JAP/ATP 1352),Dubail ( BEL/ATP 579) kwam hij in de finale uit tegen de Duitser Louis Wessels (ATP 761) .
De eerste set ging naar Wessels met 7-5 maar daarna kon Vanneste in set twee het evenwicht herstellen door te winnen met 6-3.De finaleset ging Vanneste op zijn elan door en won deze eveneens met 6-3 .Meteen was de eerste enkeltitel een feit , we kijken uit naar zijn prestaties deze week in het ITF tornooi van Middelkerke .