Toptennis bij TC Racso!

Toptennis bij TC Racso!

TC Racso werkt verder aan zijn sportieve uitbouw. De damesploeg van TC Racso treedt dit jaar in 1ste nationale aan, een heuse primeur voor de 2de grootste club van Vlaanderen. Ze zijn zo bij de 10 sterkste teams van het land.
Het team bestaat uit 3 eigen speelsters: Maxine Vangampelaere, Margot De Pre en Apollonia Melzani. Zij worden bijgestaan door 5 Nederlandse, 2 Duitse en een Franse speelster. Alle buitenlandse speelsters hebben een internationale enkelranking tussen 500-1000 van de wereld en zijn actief in het ITF circuit. De hoogst gerangschikte speelster bekleedt momenteel de 109 plaats van de wereld in dubbel!
En TC Racso heeft zijn start niet gemist. De eerste wedstrijd in Argayon werd met 2-4 gewonnen. Nadat Nicola Geuer/Kelly Versteeg en Dewi Dijkman/Maxine Vangampelaere na de twee dubbels voor een 2-0 voorsprong hadden gezorgd, kwam Argayon terug tot 2-2 na de twee eerste enkelspelen.
Maxine Vangampelaere en Apollonia Melzani wonnen daarna de twee beslissende laatste enkelwedstrijden en stelden zo de eerste overwinning veilig.
De eerste thuiswedstrijd staat gepland op zaterdag 6/5/2017 tegen TC Smashing club Nivellois. Nadien volgt er een verplaatsing naar Tessenderlo en op zaterdag 20/5 volgt de tweede thuiswedstrijd tegen KTC Diest.
TC Racso hoopt op zoveel mogelijk supporters, de toegang is gratis en toptennis is gegarandeerd!
De wedstrijden beginnen om 14 uur en vinden plaats op de tennisterreinen van het sportpark Bergenmeers in Destelbergen. Ingang via de Kerkham, zolang de werken op de Dendermondesteenweg aan de gang zijn.
Voor meer info kan u contact opnemen met Bram Develtere, coach van de ploeg, via 0499/33 64 54 of bram.develtere@telenet.be