TK Players heeft er twee indoorterreinen bij - meer mogelijkheden voor jong en oud

TK Players heeft er twee indoorterreinen bij - meer mogelijkheden voor jong en oud

Sinds 1 november heeft tennisclub Players in Okegem-Ninove er twee indoorterreinen bij. Twee gravelterreinen werden overdekt met een ballon. De club beschikt nu 's winters over twee gravelcourts en twee hardcourts. Dat schept uiteraard meer mogelijkheden voor jong en oud.
Met tennisschool Double You beschikt de club inderdaad over een gereputeerde school waar heel wat talent huist. A-trainer Wouter Vidts , ook opleider en talentscout voor tennis Vlaanderen, heeft een ganse schare talentvolle en gediplomeerde trainers rond zich geschaard en met de Zweed Michael Wennberg , een man die in het verleden nog Steffi Graf, Sandra Wasserman, Bart Wuyts en vele anderen een tijdje begeleidde, heeft hij de gepaste man gevonden om de competitiespelers extra te begeleiden. Ook B-trainster Lynn Pieters , gediplomeerd physical trainer, weet van aanpakken voor de jeugd. Amelie Van Impe, Mats Herremans, Fredrik Caeyman en Mateo Goubert zijn al talenten die ook bij de opleiding van tennis Vlaanderen zijn opgenomen in het Kids Development Team project, maar er schuilt nog veel talent bij de talrijke jongeren die nu ook in de winter optimaal kunnen begeleid worden in de indoorhallen.
De clubspelers krijgen nu ook meer mogelijkheden om een gepast terrein en uur uit te kiezen zodat ze in de winter niet hoeven te veranderen van locatie en dat werd binnen de club ook al positief onthaald. Spelers uit andere clubs namen trouwens nu ook al een abonnement op TK Players.

Vermits er in de Ninoofse regio vooral richting Brussel maar weinig indooraccommodaties zijn wordt ook van daaruit een positieve respons verwacht op de inspanning die nu door de club geleverd werd. De terreinen kunnen niet alleen op een vast uur maar ook los gereserveerd worden of met een beurtenkaart. Vermits de ballon er nog maar net staat zijn nog enkele interessante uren vrij. Voor info over de club en de mogelijkheid tot reserveren van de terreinen kan men zich wenden tot Pieter Herremans op 0486/25.92.33.

Ulrich Herremans - 054/33.93.74 - ulrich.herremans@pandora.be