Titels voor Haagse Tennishoek, TC Groeningen en Park Ronse

Titels voor Haagse Tennishoek, TC Groeningen en Park Ronse

Het zijn niet de gebruikelijke topclubs die met de intergewestelijke titels zijn gaan lopen het afgelopen seizoen.
In reeks 35/1 bleek TC Groeningen( Lembeke) de beste papieren te hebben. In de finale tegen La Raquette De Wavre haalden Charlotte Asberg, Leen Burick, Lieve De Meester en Martine Criel het met 4/2 na een zeer verdienstelijk parcours.
Park Ronse was dan weer het beste team tegen het Antwerpse Ruggeveld bij dames 45/1. Na een 2/2 stand in de enkels werd het verschil gemaakt in de dubbels. Truus Lambrecht, Monique Vreugde, Valerie Linard , Inge Norman en Sabine Coelus werkten mee aan het succes.
De Haagse Tennishoek(Heusden-Destelbergen) haalde het bij de dames in reeks VII. Tegen het Wilrijkse Azua werd het ook een 4/2 overwinning na nog fel betwiste dubbels. Sofie Demerre, Alexandra Vernaeve, Eva Demerre en Soetkin De pourcq genoten als laaggeklasseerden misschien nog meer van hun titel dan de dames in de hogere reeksen.
Vlaskia uit Baasrode moest zich bij dames 25/3 tevreden stellen met een finaleplaats. Het ultieme duel tegen het Wommelgemse Forest Hill ging met 2/4 verloren. Brigitte Buggenhout was er in het laatste treffen niet bij. Het was na overwinningen tegen Braine l'Alleud en Cheval Blanc de beurt aan Ann Drieghe, Mireille De Bruyn, An Van Der Vekens, Inge Van Avermaet, Anouk Segers en Katrien Cool maar stevig verweer volstond dit keer niet na een prachtig seizoen.

Ulrich Herremans - 054/33.93.74 - ulrich.herremans@pandora.be