Titels voor Beckhand, TK Players en TC Racso

Titels voor Beckhand, TK Players en TC Racso

Op TC Beckhand werden de intergewestelijke interclubkampioenschappen ondanks de wisselende weersomstandigheden toch vlot in goede banen geleid.
Tennisdel Genk was het succesrijkst met titels bij meisjes 16/2, jongens 10/2 en meisjes 14/3.
Van Oost-Vlaamse zijde kon er drie keer gejuicht worden.
TC Racso pakte de titel bij meisjes 12/2. Maya Van Thuyne en Amber Bourgillioen wonnen elk hun enkel zodat het dubbel overbodig werd. Racso stond ook in finale bij meisjes 16/2 maar Liese Lietar en Yasmine Vercauteren konden niet optornen tegen de meisjes van  Tennisdel Genk .
TC Beckhand was succesrijk in jongens 16/3 waar TC Yper werd verslagen. Maikel De Boes en Thomas Maes haalden het met 2/1. Voor de organiserende club waren er ook nog twee finaleplaatsen.Bij meisjes 14/2 was TC Kortemark met Julie Defoort en Juliette d'Aussy ietwat te sterk voor Julie Fauche en Noor Goyvaerts. Bij jongens 12/2 waren de broers Natan en Yoran D'Hulst niet opgewassen tegen de broers Lucas en Matthijs Nees van TC Heiveld. Het dubbelspel moest de beslissing brengen en die viel met 7/5 en 6/1 in het voordeel van de bezoekers.
TK Players Ninove haalde de titel binnen bij jongens 10/3. Mats De Wit en Andreas Caeyman wonnen beiden vrij vlot hun enkel en konden al snel juichen. In de reeks 9/2 verloor de tweeling Mateo en Matis Goubert de finale tegen De Krekel Peer, maar het achtjarig duo van TK Players heeft volgend jaar nog een kans.
TC Den Bruel kwam in finale bij meisjes 16/3 en zij maakten er tegen TC Herentalse een spannende bedoening van. Bo Laenen en Flore Cornelis verloren de partij slechts in de supertiebreak van het dubbel: 5/7,7/6 en 11/9.