Tennissen ten voordele van Think Pink

Tennissen ten voordele van Think Pink

Op zaterdag 25 juni organiseren een aantal tennisdames op TC Pollepel in Duffel een event ten voordele van Think Pink.
"We vormen een groep vrouwen met liefde voor de tennissport", zegt Kathleen Roosen. "We genieten van de toffe sfeer, een gezellige babbel en de leuke sociale contacten. Tegelijk raakt borstkanker ons als vrouw - direct of indirect - op een bepaald moment. Daarom willen we de twee combineren en geld inzamelen om die geweldige mensen een hart onder de riem te steken."
Plaats van afspraak wordt dus tennisclub Pollepel in Duffel waar op 25 juni vanaf 10 uur de eerste wedstrijden van start gaan. "We organiseren dubbelwedstrijdjes voor volwassenen én jeugd", zegt Roosen. "Voor 5¿ speel je zo veel of weinig wedstrijden je zelf wenst."
De ganse dag zijn er drankjes, snacks en ijsjes verkrijgbaar en er wordt een tombola georganiseerd waarvan de opbrengst naar Think Pink gaat. Vanaf 17 uur start de zomerbarbecue waarop iedereen welkom is. Ook voor de BBQ gaat per persoon 1¿ naar Think Pink en dat wordt 2¿ indien meer dan honderd deelnemers. Uiteraard kan er ook een Think Pink-stand bezocht worden waar allerlei gadgets te koop zijn.

Werner Thys - 0497/42.69.77 - thys.werner@belgacom.net