Tennisclub Zottegem kan zijn nieuwe accommodaties inhuldigen

Tennisclub Zottegem kan zijn nieuwe accommodaties inhuldigen

Tennis- en padelclub Zottegem is de jongste jaren uitgegroeid tot een van de grootste clubs van Oost-Vlaanderen. Mede door het succes van de snelstgroeiende sport ( padel)   gaat men stilaan naar 800 leden en dat noopte het bestuur uit te kijken naar grotere en betere accommodaties naast de sportterreinen.

Dank zij de stad die een renteloze lening toekende kon onder impuls van David Van Der Meulen en verschillende clubmedewerkers en mede dank zij sponsors werk gemaakt worden van een ultramodern clubhouse waar alle voorzieningen qua kleedkamers, sanitair en drankgelegenheid voorzien zijn. Van in het cafetaria zal men de acties op de binnenterreinen kunnen volgen. Later wordt ook nog werk gemaakt van dakterrassen waarvan eentje ook zal uitzien op de padelterreinen.

Nu al mag men van een succes gewagen dat de werken die in april werden aangevangen al praktisch voltooid zijn zodat men op zaterdag 21 december definitief de oude kantine kan sluiten met de "lesten tap" waarbij er zeker een lap zal aan gegeven worden.

De officiële opening van de nieuwe accommodaties is voorzien in het weekend van 12 tot 14 december.

Intussen wordt ook al aan het sportieve gedacht. Van 21 december tot 29 december loopt het klassieke eindejaarstornooi van de jeugd en intussen hebben de padeldames in de open 100-reeks al de finale van de najaarsinterclub gespeeld. Een bewijs dat padel al goed ingeburgerd is in de Egmontstede.