Tennisclub Oudenaarde vzw nodigt uit

Tennisclub Oudenaarde vzw nodigt uit

De openingsreceptie van 7 april 2017 was dit jaar een heel bijzondere openingsreceptie. Naar gewoonte worden de leden uitgenodigd om op een vrijdag avond begin april, na een winters indoorseizoen, bij een glas en een hapje samen te komen om vooruit te blikken op een tennis zomerseizoen dat nakende is. Alleen dit jaar mochten wij bijzondere nieuwe gasten uitnodigen, de talrijk overgekomen leden van het vroegere T.C. Den Doorn.
Die leden moesten noodgedwongen, na het tragische stopzetten van de activiteiten van hun tennisclub, op zoek gaan naar een nieuw onderkomen. Zij bedreven sinds jaar en dag `de mooiste sport ter wereld' ¿ de tennissport ¿ op recreatief en competitief niveau in het grote huis dat Tennis Vlaanderen heet. In ditzelfde huis hebben nu tientallen een nieuwe kamer gereserveerd en wel bij hun bevriende buur Tennisclub Oudenaarde vzw.
Wij zijn bij T.C.O.-Vzw zeer blij met hun komst. Niet omdat we als grootste club van de Vlaamse Ardennen nog groter worden, maar omdat nieuwe volwassen leden steeds een boost geven aan de clubsfeer en het enthousiasme om zo ruim mogelijk aan het clubgebeuren deel te nemen. De ruime aanwezigheid van deze ex-T.C. Den Doorn leden op de openingsreceptie alsook van de tientallen eerste-, tweede-, derdejaars en de `Start-to-Tennis' leden van het eerste uur (2013), is hiervan het beste bewijs.
Tegen nog onbesliste ex-T.C. Den Doorn leden zeggen wij, je bent uitgenodigd, de deur staat altijd open!
Met de jeugd steeds voorop, in harmonie met de volwassen leden tot 85-plus, moet het tennis in de Vlaamse Ardennen in 2017 bij ons opnieuw een hoogtepunt beleven.