Tennisclub Boom werkt samen met Play On!-academie

Tennisclub Boom werkt samen met Play On!-academie

Cindy De Leeuw en Cédric Schepers nemen met de academie Play On!, wat de tennislessen betreft, de touwtjes in handen bij Tennisclub Boom. Play On! is nu reeds actief bij Tennis en Padel Stepp, de splinternieuwe club met zes padel- en zeven tennisvelden in Puurs-Sint-Amands. "We gaan nu ook in Boom de tennislessen organiseren en de lijnen van de trainingen uittekenen", zegt de Leeuw. "In Boom zal vooral Cédric op het terrein aanwezig zijn. Met Play On! staan de trainingen sowieso in het teken van kwaliteit en fun."
"Cindy en Cédric hebben de nodige kwaliteiten om samen met de jeugdcommissie de clubwerking in goede banen te leiden", klinkt het bij TC Boom. "De academie zal, samen met de komst van een nieuwe uitbater, voor een frisse dynamiek in de clubwerking zorgen. De visie van TC Boom blijft steeds hetzelfde: in de eerste plaats blijven we een leuke familiale tennisclub én een gezellige ontmoetingsplaats voor iedereen. Het is dan ook onze grootste uitdaging om na corona de sociale contacten weer op te bouwen."
Rekening houdende met de geldende richtlijnen en zonder randactiviteiten vindt er op TC Boom op zaterdag 3 april een ‘open deur' plaats. Meer info via www.tennisclubboom.be