Tennis Vlaanderen Limburg deelt prijzen uit

Tennis Vlaanderen Limburg deelt prijzen uit

Tijdens de kalendervergadering werden traditioneel ook enkele prijzen uitgereikt door Tennis Vlaanderen Limburg.  Zo ging de wisselbeker Criterium Limburg voor de tweede maal naar TC Maaseik en de wisselbeker voor de jeugd voor de derde keer naar Tennisdel Genk. Voorzitter Rik Van Oppen mag de trofee daarom definitief behouden.  Zijn Maaseikse collega Pierre Van Holzaets moet de beker na een jaartje teruggeven. Bij de jeugd was Tessenderlo de beste in tweede afdeling,  Maaseik in derde en Diest in vierde afdeling.
Liefst 21 clubs ontvingen in totaal 4.375 euro voor hun kampioenenploegen in de jeugdinterclub. Ook hier was Tennisdel Genk de primus van de klas met 750 euro voor Maaseik (725), Tessenderlo (650), Diest (512,50) en Lommelse (487,50).
Tijdens de vergadering werden ook alle clubs gehuldigd voor hun interclubkampioenen. 33 clubs hadden vorig seizoen één of meerdere kampioenen. Met 12 kampioenen was Lommelse de grote slokop voor Maaseik (11), Tessenderlo (9), Tennisdel (9), De Boneput (7) en Diest (5), Excelsior Hasselt (4), Bocholt (4), Meulenberg (3) en Herk-De-Stad (3). Van Tennis Vlaanderen Limburg kregen alle kampioenen de nodige flessen cava om een feestje te bouwen.

Johan Mulders - 0479/58.94.15 - muldersjohan@gmail.com