Tennis SDI sleept alle kwaliteitslabels in de wacht

Tennis SDI sleept alle kwaliteitslabels in de wacht

Eindelijk heeft ook een Vlaams-Brabantse club alle drie de kwaliteitslabels van Tennis Vlaanderen achter zijn naam staan. Die eer viel Tennis SDI te beurt, dat zich vanaf heden een jeugdvriendelijke tennisclub met erkende KidsTennis- en TopTennisschool mag noemen.
Een unicum dus, wat maakt dat het bestuur van SDI terecht fier is op de behaalde labels.
"Voor ons is er natuurlijk geen betere reclame denkbaar", laat voorzitter Koen Diegenant weten. "Niet alleen voor ons imago als tennisclub waar zowel recreanten, competitie- en toptennissers terechtkunnen, is dit uitstekend. Tegelijk komt ook de gemeente Dilbeek op een positieve manier in het nieuws. Maar goed, het betekent vooral dat de resultaten van onze jeugd en het niveau van ons trainersteam onder leiding van Dirk Van der Poorten van dien aard zijn dat ze al die titels rechtvaardigen."
Daarnaast is de club ook qua infrastructuur aan een serieuze inhaalbeweging bezig.
"Het merendeel dateert dan ook nog van de jaren '80, dus daar willen we in blijven investeren", aldus Diegenant. "De verfraaiingen aan het clubhuis zijn al een tijdje aan de gang. Maar om onze ambitie kracht bij te zetten en onze groei te blijven bestendigen, zouden we naar de toekomst toe graag beschikken over een permanente overdekking. Daar proberen we bij de gemeente ook voor te ijveren, maar niet zonder ook de belangen van de andere clubs in het Dilbeekse te behartigen."

Stijn Deleus - 0475/21.20.68 - stijn.deleus@gmail.com