Tennis 2000 en TC Merelbeke halen intergewestelijke titel binnen

Tennis 2000 en TC Merelbeke halen intergewestelijke titel binnen

De oogst in de intergewestelijke eindronde oogt wat schaars voor de Oost-Vlaamse teams. Slechts een paar konden juichen op het eind van de rit, al waren er natuurlijk ook een aantal verdienstelijke die de finale haalden.
Bij de dames mocht tennis 2000 Hofstade juichen met een titel in afdeling 7. Laura en Luka De Pauw, Griet Troch Esther en Deborah Ruysen en Eva Vijverman zorgden in finale tegen Thermae Merchtem voor winst.
Ook in dubbel gemengd 50/60/1 was er winst voor TC Merelbeke dat won van As met Karine Callewaert, Etienne Pringels, Katelijn De Moor en Freddy Van Lancker.
Finalisten waren er bij de vleet. Bij de dames verloor Hof ter Burst nipt de finale tegen Kalmthout in reeks 5, TC Evergem verloor van Runxter bij 25/1, TC Beverse zag Thermae winnen in 25/3 en 't Broeksken moest de duimen leggen tegen Hamont in 25/4
Heren
Bij de heren sneuvelden een reeks teams in halve finale. Dat was het geval met ‘tBroeksken in heren 5, TC Wase in heren 6, TC Nobel in heren 7, TC Resschebeke in heren 4 met 4 enkelspelers, Topspin in heren 6, Sterrenbos in heren 7, TC Denderleeuw in 25/7 , Sportina in 45/2 en Sint-Kristoffel Pollare in 45/3.
Alleen TC Resschebeke ging naar finale in heren 8 maar botste daar op een zeer sterk TC Molenbos.
Dubbels
In de leeftijdscategorieën dubbel moesten verschillende clubs de duimen leggen in finale. In 60/1 verloor TC Zottegem van Maaseik, in 60/2verloor Latem-Deurle van Park Vilvoorde, in 60/3 kwam TK Beukenhof net te kort tegen Wezemael, in 50/60/3 verloor TC Racso van Ranst en in dubbel dames 60/3 won Oostende van TC Beckhand.