Ten Hoeve viert 40 jaar

Ten Hoeve viert 40 jaar

"Kennismaken met vernieuwde chalet"
TC Ten Hoeve uit Wommelgem blaast veertig kaarsjes uit en dat werd afgelopen weekend, aan de vooravond van het jaarlijkse criterium- en jeugdtoernooi, duchtig gevierd.
"Ja, we hebben inderdaad een geweldig feest achter de rug", zegt voorzitter Lode Stevens. "Eerst organiseerden we onze jaarlijkse jeugddag en daarna konden de echte festiviteiten beginnen. Na aperitief en diner volgde een party tot in de vroege uurtjes. Een feestje zoals we dat op Ten Hoeve gewend zijn."
"Afgelopen winter werd onze chalet trouwens helemaal vernieuwd, de toernooispelers kunnen volgend weekend voor het eerst kennismaken met de 'metamorfose' die Ten Hoeve onderging."
Onder leiding van referee Alain Hilven gaat zaterdag dus het criterium- en jeugdtoernooi van Ten Hoeve van start. Op het programma staan eventjes 33 reeksen.
"Zoals gewoonlijk staat de reeks heren 2 op de affiche en ook de dames uit de topreeks kunnen voor de tweede keer bij ons terecht", zegt Stevens. "En we organiseren ook twee 'speciale' reeksen: een categorie voor 25-plussers van NG tot C+30/5 en een reeks +35 van C+30/2 tot B+2/6. En in juli kunnen we ons vervolgens opmaken voor het dubbeltoernooi."

Werner Thys - 0497/42.69.77 - thys.werner@belgacom.net