TC Zevenbergen: "Gedacht aan comfort van onze leden"

TC Zevenbergen: "Gedacht aan comfort van onze leden"

Einde maart werd er op TC Zevenbergen gestart met de heraanleg van de vijf outdoorcourts voor het terras. Het voorbije weekend werden de terreinen in gebruik genomen.
"Onze vijf 'center-courts' waren voorzien van kunstgravel, maar die ondergrond heeft nooit echt aan onze normen beantwoord", meldt Marcel Taelman, voorzitter van het tennisbestuur. "We willen van Zevenbergen dé club uit de regio maken, dus zijn we het aan onze status verplicht om topkwaliteit te bieden."
"De vijf courts werden heraangelegd in klassieke gemalen steen van de hoogste kwaliteit. Onder de gravellagen verwerkte onze aannemer lava. Resultaat: een terrein dat bij alle weersomstandigheden functioneel blijft. Deze investering komt het comfort van onze leden ten goede. Ook onze interclubwedstrijden en het aankomend sterrentornooi kunnen nu in de beste omstandigheden afgewerkt worden."
Zondag werden de terreinen ingespeeld door onder andere het nationale mannenteam van Zevenbergen. Met een klinkende 7-2 overwinning tegen Léopold werden de courts door de plaatselijke toppers alvast goed bevonden.

 

Werner Thys - 0497/42.69.77 - thys.werner@belgacom.net