TC Sterrenbos Nazareth breidt uit met 3 nieuwe padelcourts

TC Sterrenbos Nazareth breidt uit met 3 nieuwe padelcourts

De 11 jaar jonge Tennisclub Sterrenbos (> 420 leden) beschikt momenteel over 6 tenniscourts en gaat i.s.m. met de gemeente naar een nieuwe dimensie op de sterrenbossite met ook padelcourts! De 3 gloednieuwe courts werden officieel geopend op 1 mei, met receptie en demomatch van enkele padeltoppers (o.a. Dick Norman). Zo voldoet de club aan de vraag van vele sporters (ook niet tennissers) om hun favoriete sport ook in onze eigen gemeente te kunnen uitoefenen.

Padel is dan ook de laatste jaren heel populair geworden en is momenteel de snelst groeiende sport in Vlaanderen: op nog geen 5 jaar tijd steeg het aantal clubs bij Tennis Vlaanderen van 7 naar meer naar 130 clubs met padelterreinen.

De uitbreiding gaat de tennisclub en zijn clubhuis ‘t Sterreke een extra boost geven voor de toekomst. Ze hopen op nog meer sportievelingen op de fantastisch groene site. Er heerst een echte clubsfeer waar de mensen elkaar beter leren kennen. Een club met sfeer en ziel waar mensen op een sportieve manier samenkomen, dat is de essentie en missie van het vrijwilligersbestuur.

Meer info over onze club vind je op www.tcsterrenbos.be of via info@tcsterrenbos.be.