TC Racso, TC De Vallei en TC Deinze naar eindronde in nationale interclubkampioenschappen

TC Racso, TC De Vallei en TC Deinze naar eindronde in nationale interclubkampioenschappen

Bij de dames hebben een drietal Oost-Vlaamse clubs zich kunnen plaatsen voor de eindronden die eind augustus van start gaan.
TC Racso, was het wat aan zijn status van grootste club van het gewest zowat verplicht een competitieve ploeg in lijn te brengen in eerste nationale en hoewel in de poule Forest Hills een maatje te sterk was voor het team van Destelbergen kon men zich toch plaatsen voor de halve finale tegen Embourg. Aan Chayenne Ewijck, Manon Garcia, Justine Pysson, Maxine Vangampelaere en Margot Depré om eventueel voor een finaleplaats te strijden.
In derde nationale komt het in de eindronde tot een Oost-Vlaams duel tussen TC De Vallei en TC Deinze. In Temse doet men het hoofdzakelijk met een buitenlandse delegatie naast eigen talenten als Nicky Vermeulen en Lani Neefs. Claire Lablans, Charlotte Van Der Mey, Nicky Van Bakel, Imke Kusgen en Alina Wessel zorgden vooralsnog voor de kwalificatie.
Bij TC Deinze houdt men het bij Belgisch talent met Sofie Heyse, Estelle Hargot, Nina Lammens, Charlotte Hermans en Aline Audenaert.
Uitkijken wie er uitzicht houdt op de finales in september.

Ulrich Herremans - 054/33.93.74 - ulrich.herremans@pandora.be