TC Racso pakt meeste interclubtitels bij de jeugd

TC Racso pakt meeste interclubtitels bij de jeugd

Op de terreinen van TC Beckhand werden de laatste interclubtitels voor de jeugd uitgedeeld. Als we de bilan opmaken zien we dat TC Racso met vier titels op de 16 die in de reeksen 2 tot en met 4 te verdelen waren de slokop werd. TC Zomergem, Standaard Wetteren en TC Reinaert pakten er twee terwijl enkele anderen het met één trofee moesten stellen.
TC Merelbeke heeft bij jongens 13/1 nog een stevig team in koers dat voor de titel kan zorgen. Sebastien Cauhape, Nicola Bottelberghs,Bram Van Quickelberghe en Mateo Torres moeten het later opnemen tegen TC De Koddaert dat over stevige elementen beschikt.
TC Players met de broertjes Goubert sneuvelde in halve finale bij jongens 11/1 en ook TC Beckhand moest zich in de reeks 9/1 met een halve finaleplaats tegen Boneput tevreden stellen. Tola Oduwale en Xavier De Marteau kwamen net iets te kort.
De titels in de andere reeksen gingen naar:
Standaard Wetteren ( Lise Meynaerts en Born De Boever) in 9/2, TC Racso ( Gilles Boeckx, Gilles Van Heghe en Evarist Van Outryve) in 9/3. TC Racso (Lukas De Cuypere en Jonah Cosyns) in jongens 11/2, TC Reinaert (Arthur Bosman, Viktor Vidarsson en Jeff De Blieck) in jongens 11/3, TC Madison ( Victor Van Craenenbroeck en Gustav Gunst) in jongens 13/2, TC Racso ( Benoit Torcq, Sander Batslier en Jules Morias) in jongens 13/3, TC Zomergem met Ian Vanneste en Benoit Despriet in jongens 13/4.
Nobel B ( Tim Aelbrecht en Remin Heldenbergh) haalden het bij jongens 15/2, TC Zomergem met Wolf Beirnaert en Tiemen De Raedt in jongens 15/3 en TC Reinaert met Jules Vertriest en Kasper Huysentruyt in jongens 15/4.
Bij de meisjes pakte TC Eeklo de titel in 11/2 met Amelie Verloo en Yoni Van Vlierberghe. TC Sint-Kristoffel Pollare had succes in 11/3 met Manon Pannis en Paulien Devlalckeneer.Park Ronse won met Elise Vermeeren en Fran Bogaert in meisjes 13/2, Standaard Wetteren met Lune Meynaerts en Sielke Van Schoor in 13/3 en TC De Pinte met Marthe Defacq en Ona Ooms in 13/4; TC Racso met Leonie Pintelon en Sandrine Torcq was de betere van TC Beukenhof in 15/4.

 

Ulrich Herremans - 054/33.93.74 - ulrich.herremans@pandora.be