TC Players stelde padelterreinen en nieuwe tennisschool voor op zonovergoten opendeurdag

TC Players stelde padelterreinen en nieuwe tennisschool voor op zonovergoten opendeurdag

Omdat er wel wat vernieuwingen waren bij TC Players Ninove stelden Inge Coignau en Pieter Herremans de deuren van hun tennis-en padelclub op paasmaandag open voor leden en belangstellenden.
Het werd een schot in de roos met een massa kinderen die eieren mochten rapen en ook kennis konden maken met de aangepaste accommodaties en de trainers. Ook tientallen volwassenen profiteerden van het uitstekende weer om vanop het nieuwe groenterras een beeld te krijgen van wat de padelsport te bieden heeft. De demonstratie van het viertal David Arijs, Koen De Decker, Pieter-Jan Aerens en Pieter-Jan Van Cauwenberge - mannen die al langer thuis zijn in de nieuwe , hypende sport – lokte al verwonderde blikken uit.
"We vonden het de ideale moment om drie padelterreinen aan te leggen", aldus de clubeigenaars. "We zien dat ze overal in Vlaanderen als paddenstoelen uit de grond rijzen en we wilden de trein niet missen. De eerste weken , wanneer er gratis kon gespeeld worden, waren alvast een voltreffer en we zijn ervan overtuigd dat er een ruim publiek bestaat voor de padelsport, zonder dat we daarom het tennis willen verwaarlozen. We beschikken nog altijd over vier indoor en zes buitenterreinen zodat iedereen nog aan zijn trekken komt. Onze ruime aanwezigheid in de interlcubkampioenschappen bewijst trouwens dat we ook daar volop mee bezig zijn, zij het dat we niet onmiddellijk in hoogste regionen fungeren. Maar ook op recreatief niveau is interclub spelen belangrijk en plezant."
Er werd ook aandacht besteed aan de nieuwe "TC Players tennis- en padelacademy" die al volledig is uitgetekend. Een groot deel van de trainers van de Double Youtennisschool die eind van de zomer stopt op TC Players zal vanaf september ook gaan fungeren in de nieuwe structuur die werd opgezet met gediplomeerde trainers en trainsters die op alle aspecten van het tennis en padel kunnen inpikken. Een paar nieuwelingen komen er bij, maar ook daar werd gezorgd dat er op elk niveau zowel bij jeugd als volwassenen de nodige aandacht kan besteed worden.