TC Players klaar voor een drukke tennismaand - 5000 Euro cash op tornooi voor Het Nieuwsblad Criterium

TC Players klaar voor een drukke tennismaand - 5000 Euro cash op tornooi voor Het Nieuwsblad Criterium

Op TC Players maakt men zich op voor een drukke tennismaand, zowel voor jong als oud. Op zaterdag 16 juni komen de 5 kleurtjes voor de Kids-Tour aan de beurt. De jongsten vanaf 10 uur, de reeksen oranje en groen in de namiddag.
De club met 7 buitenterreinen en 4 indoorcourts waagt zich ook aan de organisatie van de finales van de rent-a-car jeugdinterclubs. Op zaterdag 25 juni zijn de betere jeugdteams van Oost-Vlaanderen in Ninove te gast.
Ondertussen is ook het tornooi voor het Nieuwsblad criterium van start gegaan. Vorig seizoen werd het een megasucces met meer dan 300 deelnemers in de diverse reeksen. Het weer was ook een echte meevaller en met een finale tussen A-speler Jonas Merckx en Philip De Vetter mocht men ook van een gesmaakt duel genieten.
Ook dit seizoen staat er een heren I-reeks op het programma . Maar de organiserende VZW wil ook de recreatietennissers niet in de kou laten staan. Men heeft een budget van 5000 euro cash voorzien om de beteren van elke reeks te belonen. Naast heren 1, 3 tot 6 en dames 2 tot 5 zijn er ook verschillende leeftijdscategorieën. Bij de mannen is er een 35/1, 35/2, 35/3, 45/2, 45/3 en zelfs 55/2 en 55/3. Bij de dames zijn er reeksen voor 25/2 en 25/3.
Tijdens het tornooi wordt ook voor de nodige gezelligheid gezorgd rond de terreinen en vooral op de vorig jaar opgestarte zomerbar. De club zelf heeft verschillende kanshebbers en ook spelers van buiten de club die in de Double You tennisschool van A-trainer Wouter Vidts komen trainen toonden al interesse.
In de komende vakantiemaanden zijn er ook nog eens vier jeugdstages voorzien en volgt ook nog een jeugd- en een dubbeltornooi.

Ulrich Herremans - 054/33.93.74 - ulrich.herremans@pandora.be