TC Players gaat sporten voor sporters

TC Players gaat sporten voor sporters

Het wemelt van activiteiten op het Ninoofse TC Players met naast de gewone activiteiten van de tennis- en padelschool Players Academy en de traditionele  winterreservaties ook  een open dubbelcircuit en nu ook een open padelwintercircuit in het weekend. Toch heeft men nog een plaatsje gevonden voor een evenement in het kader van de Warmste Week.

Onder impuls van Lien Van Isterdael wordt op zaterdag 23 november een "Sporten voor sporters" georganiseerd waarvan de opbrengst totaal naar het Belgian Paralympic Commitee gaat. Iedereen van binnen en buiten de club kan tussen 16 en 21 uur komen meesporten op een sportnamiddag waarbij er kan deelgenomen worden aan padel, tennis en ook zumba. De deelname kost 10 euro en gaat integraal naar het goede doel. Intructeurs Niki Priem (tennis) , Bart Coignau en Tom Van Isterdael (padel) en Lien Van Isterdael, Nikita De Moye en Tessa Nieuwlandt wijzen de weg naar een aangename sportactiviteit.

Men kan ter plaatse nog inschrijven en eventueel invallen.

Om het geheel af te ronden wordt ook een outdoor winterbar in après-skistijl geïnstalleerd zodat het best gezellig kan worden op en rond de padel- en tennisterreinen.