TC Merelbeke, TC Beckhand en TK Players hebben Vlaamse Interclubkampioenen

TC Merelbeke, TC Beckhand en TK Players hebben Vlaamse Interclubkampioenen

Oost-Vlaams voorzitter  Walter Pauwels, Christine Dewulf en André Beck hadden weer de handen vol om de Vlaamse interclubkampioenschappen in goede banen te leiden. De regen was soms spelbreker al kon men gelukkig uitwijken naar de indoorterreinen van TC Beckhand.
Van Oost-Vlaamse kant werden enkele titel meegegraaid. Zo kon TC Merelbeke bij jongens 9/2 in finale Forest Hills verslaan nadat het eerder Leliehof en Tennisdel Genk kansloos liet. Bram Van Quickelberge, Sebastien Cauhape en Nicola Bottelbergs zorgden voor de successen.
Bij jongens 10 was TK Players aan het feest. Tessenderlo werd kansloos opzij gezet in halve finale en in finale zorgde men voor de stunt tegen Park Vilvoorde. Frederik Caeyman kon immers eerste man Allessio Basile verslaan in drie sets en Mats Herremans zorgde met een vlotte zege tegen Lennert Vervloet voor de totaalzege.
Ook bij jongens 14/2 was er winst en dit voor thuisclub TC Beckhand , al hing het aan een zijden draadje in finale tegen tennisclub Alken. Noah Dewulf verloor in enkel zijn twee sets in tie ¿break maar Wout Martens zette de situatie recht  zodat de dubbel beslissend was en daarin kwam het tot een super-tiebreak die met 10/7 werd gewonnen.
Een reeks Oost-Vlaamse teams bracht het ook tot finale. Dat waren de meisjes 14/2 van TC Beckhand(Marie Cool en Margaux Van Puyvelde), de jongens 12/2 van Park Ronse(Jan Van Assche en Mattice Dobbelaere), de jongens 16/4 van Racso(Paul-Eduardo De Naeyer en Tristan Dhaene), en de meisjes 14/4 van TC Den Bruel(Flore Cornelis, Febe Claes en Shadia De Taeye) die hun super tiebreak met 9/11 verloren tegen TC Koersel.

Ulrich Herremans - 054/33.93.74 - ulrich.herremans@pandora.be