TC Madison pakt uit met Jubileumtornooi

TC Madison pakt uit met Jubileumtornooi

Spelers en speelsters ¿ van jong tot oud - krijgen de komende weken ruimschoots de kans zich met hun nieuw klassement te meten met de tegenstand.
Vooral in de Denderstreek en het Waasland zal er een gezellige drukte heersen in de kerst- en nieuwjaarsperiode.
In Ninove pakt TC Madison ter gelegenheid van zijn 25ste verjaardag uit met een jubileumeditie waarbij door het bestuur een flinke prijzenpot wordt beloofd. Het tornooi loopt uitzonderlijk van 26 december tot en met 15 januari. In de hoogste damesreeks die meetelt voor het vernieuwde Belgian Circuit kan men zelfs inschrijven tot 6 januari . Ook de andere damesreeksen ( 2 tot 5 en 25/2 en 25/3) die vanaf 26 december lopen , zijn voorzien.
Bij de mannen zijn er reeksen vanaf heren 3 tot heren 6 en 35/3 en men voorziet ook een aantal dubbelreeksen voor heren, dames en gemengd.
Ook Velina Geraardsbergen is een vaste organisator in deze periode. Daar pakt men bij de heren ook uit met een tornooi dat meetelt voor dat vernieuwde Begian Circuit. Velina kan meestal uitpakken met een flink gestoffeerde tabel. Er zijn ook reeksen voor heren 3 tot 6 en dames 3 tot 5 en een aantal dubbels.
In het Waasland kan men terecht op de dubbels in Topspin die op 10 december al starten, op TC De Vallei  in Temse vanaf 26 december voor enkels en dubbels en  op TC De Jasmijn vanaf 24 december  waar ook verschillende leeftijdsreeksen geprogrammeerd staan.
TC Merelbeke houdt ook de traditie in ere en pakt vanaf 27 december uit met verschillende dubbelreeksen van het criterium en een paar reeksen voor hogergeklasseerden.
De jeugd kan aan de slag op TC De Vallei vanaf 19 december en op TC Zottegem vanaf 2 januari 2017. Ook in Merelbeke staan er vanaf 24 december tot 31 december verschillende jeugdreeksen ( zowel reeks 1, 2 als 3) op het programma.

Ulrich Herremans - 054/33.93.74 - ulrich.herremans@pandora.be