TC Eleven Merendree pakt uit met ultra moderne verlichting

TC Eleven Merendree pakt uit met ultra moderne verlichting

In 9 jaar tijd is TC EleveN in Merendree(Nevele) uitgegroeid tot een van de succesrijke clubs in het Oost-Vlaams Gewest. Er staan 7 gravelterreinen ter beschikking van de 450 leden en het bestuur doet zijn best om de accommodaties nog elk jaar te verbeteren.
Dit jaar heeft men gekozen voor een milieubewuste en vooruitstrevende investering. Op vrijdag 23 mei wordt een nieuwe lichtinstallatie ingehuldigd. Op twee terreinen werden LED lampen geplaatst met een verlichtingssterkte van 500 lux. LED is de technologie van de toekomst voor hoge vermogens-toepassingen. Het verbruik is lager dan bij conventionele lampen, de levensduur ligt hoger en bovendien is de lichtverstrooiingsfactor veel lager zodat er minder lichtpollutie is, een positieve factor zowel voor de omwonenden als voor de natuur.
De 500 lux geven een sterke lichtintensiteit die garant staat voor een comfortabel verlicht terrein waarop het voor de leden aangenaam tennissen zal zijn.
Op TC EleveN wordt met nieuwe LED-armaturen van Philips gewerkt en volgens de installateur moeten deze als eerste wereldwijde referentie gelden.

Ulrich Herremans - 054/33.93.74 - ulrich.herremans@pandora.be