TC Eeklo clubleden renoveren zelf hun clubhuis

TC Eeklo clubleden renoveren zelf hun clubhuis

Onder het motto "samen bouwen aan de toekomst van Tennisclub Eeklo" hebben de clubleden van TC Eeklo de 4 voorbije maanden enorm hard gewerkt aan een complete make-over van hun bestaande clubhuis in de Korte Moeie in Eeklo.
Meer dan 1000 (!) uren vrijwilligerswerk werden gepresteerd om tot een schitterend eindresultaat te komen.  Van december tot eind maart hebben bestuurs- en clubleden zich vele avonden en weekends kostenloos ingezet voor hun geliefde sportclub.
Binnenhuisarchitect Piet Van Oost, twee jaar terug op de club gekomen als Start 2 Tennisser,   maakte een prachtig ontwerp en zorgde voor de coördinatie van de werken. Een aantal bedrijven uit de buurt leenden gratis machines en infrastructuur, waardoor alles binnen budget bleef.
De fiere tennisclub bedankte op vrijdagavond alle medewerkers, clubleden en sponsors tijdens de openingsreceptie. Nadien werd nieuwe clubhuis ingewijd met een heuse afterwork Party.

Wil je het resultaat ook komen bekijken? Op zondagvoormiddag 9 april is er opendeurdag op de club, met gratis tennislessen voor kleuters, jeugd en volwassenen van 10u tot 11u.
TC Eeklo vzw - Korte Moeie 16 - 9900 Eeklo
www.tceeklo.be