TC Beckhand, St. Wetteren, TC Merelbeke en TK Beukenhof kampioen

TC Beckhand, St. Wetteren, TC Merelbeke en TK Beukenhof kampioen

TC Beckhand won met sprekend gemak de titel in de hoogste herenreeks met 4 enkels. Tegen TC Herentalse was de klus al na de enkels geklaard voor Philip De Vetter, Filip Van Duyse, Bjarne Van Der Herten en Thomas Laureijs. Kapitein Jeroen Verheyen mocht terecht glunderen.
In tweede haalde Standaard Wetteren het in de eindstrijd van TC Houtland. Lucas Reyntens, Philippe Ingels, Ruben Grilalert en Wim Heirman zorgden voor een verdiende 4/2 .
TC Merelbeke was succesrijk in reeks 45/2. Tegen TC Laagland zorgden ze voor een 4/2 zege. Dirk Schalck, Yevgeny Gorbunov, Kris Klingele, Maxime Willaert, Wim De Bruyn en Robert Blanchaert werkten mee voor de overwinning.
Ook TK Beukenhof dat een rijke traditie heeft in de leeftijdscategorieën zorgde nog voor een succes in 65/2 tegen Wehzel. William Rimbaut, Remi Provost, Frans Van Den Eeckhoudt, Achiel De Groote, Frans Lievens en Guido De Backer mochten meebouwen aan het nipte succes dat behaald werd met meer gewonnen sets na een 3/3 stand in de wedstrijden.


Ulrich Herremans - 054/33.93.74 - ulrich.herremans@pandora.be