TC Beckhand ontvangt G-tennissers tijdens Special Olympics Belgium

TC Beckhand ontvangt G-tennissers tijdens Special Olympics Belgium

De gemeente Beveren is dit jaar gastgemeente voor de Special Olympics Belgium. Van 29 mei tot 1 juni zijn ze samen met de stad Sint-Niklaas het centrum van de G-sport. In TC Beckhand zullen de G-tennissers het beste van zichzelf geven!

Tijdens de Special Olympics laten sporters met een verstandelijke beperking hun talenten naar boven komen in 11 disciplines. Beveren verwelkomt maar liefst 3.500 atleten en hun entourage. De Special Olympics worden afgetrapt op woensdag 29 mei vanaf 19u30 met een spetterende openingsceremonie op de Grote Markt van Sint-Niklaas. Daar zullen de atleten fier met hun clubvlag defileren, de Olympische eed afleggen en zullen ze met de ‘Vlam van de Hoop' intreden die ze overdag 15 km gedragen hebben.

De meeste sporten gaan door in het Sportpark van Beveren, maar de tenniswedstrijden zullen doorgaan in TC Beckhand (Gasdam 4 – Beveren). De planning van de tenniswedstrijden ziet er als volgt uit:
  • Donderdag 30 mei: 9u30 – 16u00
  • Vrijdag 31 mei: 9u30 – 15u30
  • Zaterdag 1 juni: 9u00 – 15u30 > Prijsuitreiking om 16u00

Zeker de moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen en deze toppers in levende lijve te bewonderen. Kom hen aanmoedigen, wedden dat je een big smile terug krijgt? 

Bekijk hier het volledige programma.