TC Beckhand en TC Nobel: twee keer succes op jeugdinterclubs meisjes

TC Beckhand en TC Nobel: twee keer succes op jeugdinterclubs meisjes

Met twee titels mocht TC Beckhand zich het succesrijkst noemen bij de jeugdinterclubs voor de meisjes. Bij meisjes 13/2 was er slechts één poule en daar toonden Lien Verheyen en Helena Herremans zich de besten.
Ook bij meisjes 13/3 zorgden Hanne Bosman en Yeni Oduwale voor Waaslands succes al werd daar een spannende strijd gevoerd met Park Ronse en TC Racso.
Ook TC Nobel haalde twee titels binnen. Bij meisjes 11/2 zorgden Lauren Seye en Elise Rousseau al voor de zege in de enige poule en op de finaledag wisten ook de meisjes 15/3 de titel mee te graaien tegen TC Madison Ninove met Lieze Labaij en Lana Saric. Vere Acket en Ellen D'Hooge zorgden voor een 2/0 zege in een spannende ontmoeting. TC Nobel verloor ook nog eens de finale bij meisjes 15/4 tegen Reinaert Lokeren. Amelie Careel zorgde wel voor een enkelzege voor Nobel maar Nona Van Den Berghe en Merel Van Den Abeele bezorgden Lokeren toch nog de overwinning.
Standaard Wetteren  pakte met Lune Meynaerts en Ana Isachenko de titel bij meisjes 11/3 tegen 't Lobbeke Maldegem met Mona De Zutter en Amelie De Maesschalck.
Bij de allerjongsten pakte TC Racso de titel in 9/2met Valentine Coessens en Leonard Demeester en TC Merelbeke in 9/3 met Nikolai Gorbunov, Remi Van Lancker en Oliver Brabens.
Tussen TC Zilveren Klomp en TC Racso kwam het tot een spannend duel in meisjes 13/4. Fleur Van Wiele, Frauke Vermeiren en Julia Vermeiren haalden het met 2/1 van Leonie Pintelon en Sandrine Torcq.

Ulrich Herremans - 054/33.93.74 - ulrich.herremans@pandora.be