TC Aquila

TC Aquila

T.C. Aquila uit Wingene behaalde in 2017 terug het label voor Jeugdvriendelijke tennisclub en tijdens het afgelopen jeugdtornooi van T.C. Kortemark namen maar liefst 17 jeugdspelers deel.De club leverde hiervoor héél wat inspanningen wat de meerderheid van de jeugdspelers namen nog nooit deel aan een tornooi of interclub .Met deze stimulans wil de club de jeugdspelers stimuleren om ook buiten de lessen de mooiste sport ter wereld te gaan beoefenen !
Bij de jongsten wonnen sommigen tijdens de poulefase een wedstrijd en in de reeksen konden een paar jeugdspelers doorstoten naar de volgende ronde.
Maar de prestatie van het tornooi kwam van onze eigen jeugdspeelster Ineke Vancauwenberghe die in de reeks M 15 3 de finale won met 6/4 ¿ 6/3 , een prestatie waar we héél fier op zijn als club ` weet Inge Schepens te vertellen". Inge is binnen T.C. Aquila verantwoordelijk voor de evenementen en social media .In bijlage alvast foto van een fiere Ineke !
Héél belangrijk feit iedereen beleefde héél wat plezier en allen leerden véél bij , ouders en kinderen héél tevreden over het leuk initiatief vanuit de club !
Smaakt zeker naar meer....

Meer info is te vinden op de website www.tcaquila.be