T.K. Players Okegem nam fantastische doorstart - Pieter Herremans: "We bouwen met enthousiasme verder"

T.K. Players Okegem nam fantastische doorstart - Pieter Herremans: "We bouwen met enthousiasme verder"

Met ruim 400 waren ze op de officieuze doorstart van tennisclub Players in Okegem-Ninove. De broers Dany en Benny Grijseels lieten het complex over aan Pieter Herremans en Inge Coignau en die willen met volle enthousiasme verder bouwen aan de grootste club van de Denderstreek die in 2014 nog 580 leden telde.
"Als ik de aanwezigheid op de nieuwjaarsapero en de officieuze doorstart  zie dan kan ik niet anders dan tevreden zijn en met frisse moed beginnen aan een nieuw tennisseizoen waarin we deze club nog meer dan ooit op de kaart willen zetten. Dany en Benny hebben er steeds voor gezorgd dat de negen buitenterreinen in perfecte staat lagen en ook aan de twee binnencourts werd de nodige aandacht besteed. Dat gaf een massa tevreden leden en het is mooi om te zien dat alle leeftijdscategorieën goed vertegenwoordigd zijn en dat er een uitstekende jeugdwerking is. Dat laatste heeft de club grotendeels te danken aan de tennisschool Double You van A-trainer Wouter Vidts die met een schare gediplomeerde trainers timmert aan de tennistoekomst van het jonge volkje en van de club. Dat we dit seizoen vier spelertjes aan het development team van tennis Vlaanderen mochten leveren is een bewijs dat er hier veel talent rondloopt. We willen die jeugd dan ook koesteren met verschillende organisaties als stages, uitstapjes, conditietrainingen in groep, onderlinge competities, leuke evenementen en natuurlijk ook een kids-, een jeugd- en een tienertornooi. Dit jaar namen we er ook de gerenommeerde trainer, Michael Wennberg, bij om de sterkere jeugd nog intenser te begeleiden. 
Natuurlijk vergeten we ook onze andere leden niet. We zullen dit jaar tussen de 25 en 30 teams in de interclubs hebben en ook de recreatietennissers komen bij ons ruim aan bod. Zij vormen ook de ziel van de club en ook voor hen denken we aan speciale ontmoetingen en evenementen. We staan dit jaar ook in voor de organisatie van een enkeltornooi met o.m. heren I en ook een dubbeltornooi. Dat laatste is iets nieuws dat vele clubleden moet kunnen aansporen. Uiteraard geven we ook start2tennisinitiatie en de belangstelling is al vrij groot.
Op termijn hopen we ook onze winteraccommodaties te kunnen uitbreiden als de hogere instanties hun zegen willen geven. Toekomstig burgemeester Tania De Jonge gaf ons in dat opzicht al goede hoop. Ook omgeving van de buitenterreinen willen we nog interessanter maken voor spelers , kijkers en spelende kinderen. Dat we daarbij nog enkele jaren verder kunnen rekenen op de medewerking van de vroegere eigenaars is voor ons een stimulans om deze club optimaal te laten functioneren
", besluit Pieter die net als Inge,zoon Mats en dochter Nore al jaren in de tennissport verweven zit.

Ulrich Herremans - 054/33.93.74 - ulrich.herremans@pandora.be